Power Bank WAYTO 16000 mah Solar panel + LED

Висококачествен power bank Wayto с капацитет 16000 mah, тестван от нашия екип.

Съдържа цели плоски литиево-полимерни батерии, запечатани и солидно закрепени с твърд силикон в корпуса.

Прецизно изработен, качествен, тежък (356 гр.) и стабилен power bank, зарежда телефон Galaxy S3 шест пъти последователно!

Водоустойчив: IP67 защита

Осветление: 4 мощни LED светлини на задния панел.

Повече детайли

78,40 лв

Повече информация

Видео ревю от независим източник:

Ревюта на закупили продукта от Amazon:

amazon_1.jpg

168 ревюта от закупили продукта от Amazon: тук

За разлика от доста други тествани външни батерии с гръмки надписи 20000 мач или 30000 мач, които тежат по 100 гр., но имат реален капацитет 5000-8000 ач и са с евтини цилиндрични NiCd запоени батерии, този наистина отговаря напълно на параметрите, което лесно може да се види по теглото и да се тества като издръжливост.

ВНИМАНИЕ! Соларният панел е 220 мач е само за аварийно кратко зареждане и не може да зарежда батерията като основен източник на енергия. Принципно с тази площ няма как соларен панел да зарежда огромна 16,000 мач батерия, въпреки че много често из интернет бродят реклами, в които се твърди обратното.

Ако планирате по-дълго пребиваване сред природата, препоръчваме използване на отделен соларен панел с голяма площ и адекватна мощност.

Батериите имат живот прибл. 500 зареждания/разреждания, което е напълно достатъчно, за да си осигурите години вярна служба на устройството.

ПРИ ТЕСТ на този модел успяхме да заредим Samsung Galaxy S3 ШЕСТ ПЪТИ последователно, до пълно изчерпване на power bank-а!!!

ЕКСТРИ: Изключително мощни 4 LED светлини на гърба; приблизително 2 до 2.5 пъти по-силни от всички други, които сме тествали. Много удобен за ползване при къмпингуване и палатки или като основно осветление на помещение.

Силно конкурентна цена!

На сходна цена може да закупите Sony или друг известен бранд с мощност не по-голяма от 9000-10000 мач без LED светлини и много често с по-евтин тип батерии, докато тук получавате реален капацитет 16000 мач с полимерни плоски батерии и много качествена изработка!

==--==--== КАК ДА ИЗЧИСЛИМ КОЛКО ПЪТИ МОЖЕМ ДА ЗАРЕДИМ ТЕЛЕФОНА СИ ==--==--==

Колко пъти power bank 10,000 мач ще зареди телефон с батерия 2,000 мач?
----------------------------------------------
На пръв поглед аритметиката изглежда проста - 10,000 делено на 2,000 прави 5, значи отговорът трябва да е - 5 пъти.

Всъщност начинът за пресмятане е малко по-различен.

Капацитетите на всички power bank устройства са дадени спрямо батерията в тях, която работи на 3.7 волта. Телефонът ни обаче, без да навлизаме в подробности, зарежда на 5V през USB изхода.
Затова реално изходящият капацитет ще бъде:
10,000 * 3.7 / 5 = 7,400 мач.

Допълнително повишаването на напрежение носи още 5-10% загуби на енергия, така че финалната стойност на зареждане ще бъде приблизително 6,700 мач. Или в нашия пример това означава, че телефон с батерия 2000 мач ще бъде зареден малко над три пъти.

И разбира се всички тези калкулации, ако устройството е качествено и отговаря на параметрите си.

Грубо пресметнато, просто изчислете 2/3 от капацитета на power bank устройството и ще разберете лесно колко енергия ще се влее в батерията на Вашия телефон

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: