НАШИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Връщането на стока, закупена онлайн от uragan.bg е много лесно. Ваше законно ПРАВО е да се откажете от направената онлайн покупка (формуляр за връщане) в рамките на 14 дни. Uragan.bg удължава този срок и Ви дава право за връщане до 30 дни!

Ако имате намерение да върнете продукт, разполагате с 30 дни да го направите, без да дължите обяснение за причината за връщане. Моля, прочетете информацията по-долу за да сте сигурни, че сте спазили всички условия за връщане, попълнете заявлението за връщане и изпратете продукта към нас. Важи за територията на България, както за физически, така и за юридически лица.

------------------------------

ВАЖНО:

- Връщането на закупени артикули трябва да бъде в оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт, ако има такива.

- Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви харесва, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатият продукт трябва да бъде без следи от употреба.

- За дрехи и текстил - дрехите не бива да бъдат носени, деформирани, прани, замърсени или с други следи от употреба.

- Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от клиента.

------------------------------

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ КОИ ПРОДУКТИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ:

- Бельо

- Слушалки или hands-free устройства, които влизат в контакт с ухо

- Специални поръчки - поръчка за стока, която не е налична и ще бъде изработена и поръчана специално за Вас (например дрехи брандирани с Вашето име и др.). Ще Ви уведомим предварително, че стоката е специална поръчка и за нея не важат условията за връщане;

- Стока с лош вид и видими следи от употребa;

- Транспортни разходи, такси при плащане и наложен платеж (при връщане на продукти не се възстановяват разходите за транспорт, такси при плащане или наложен платеж, заплатени от Вас по време на покупката);

------------------------------

При върнати стоки, всички платени суми по поръчки се възстановяват по банков път, с изключение на сумите за куриерски такси. Срокът за възстановяване на сумата на поръчка, относно рекламация е 5 дни от датата на получаване на върнатата пратка.

------------------------------

Разпечатайте, попълнете и изпратете следния формуляр заедно със стоката на адрес:

ЕКОНТ Офис Технически Университет - Варна, за БИОЛЕНД БГ ООД / МОЛ Красимира Маркович. Ако имате въпроси, преди да изпратите стоката - свържете се с нас на 0878560260.

------------------------------

Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка!!!